Nyheter

Gjennomgang til Dag Hammarskjølds vei stengt

Brukervurdering:  / 0

Statens vegvesen varsler om at portene som gir gjennomgang fra Roseveien til Dag Hammarskjølds vei (DHV) vil være stengt fra og med mandag, 15. september. 

For å komme til bussholdeplassen må man gå gjennom bommen, opp Ribstonveien, og til venstre på den midlertidige DHV ned til bussholdeplassen (se kartet).

De som pleier å stille søppeldunkene opp ved støyskjermen på Roseveien, må også bruke en de andre oppstillingsplassene i perioden. Alternativene er ved garasjeportene eller på utsiden av bommen.

Styret prøver å kartlegge hvor lenge portene skal være stengt, og om det er aktuelt å åpne midlertidig en gjennomgang fra lekeplassen til DHV. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette.

gangvei til DHV

 

Oppdatering av elektrisk anlegg i garasjen

Brukervurdering:  / 1
Les mer: Oppdatering av elektrisk anlegg i garasjen

Fotballfest på Lørenbanen i helgen

Brukervurdering:  / 0
Les mer: Fotballfest på Lørenbanen i helgen

Velkommen til våre nye nettsider!

Brukervurdering:  / 1

De har blitt utviklet med tanke på å forsterke kommunikasjon mellom beboere i Gørtz vel og styret. Styret kommer til å bruke dem aktivt for å legge ut nyttig informasjon og nyheter. Nettsidene og Gørtz vels Facebook-gruppe vil fungere parallelt. Det vil si at man kan velge om å bli med på den ene kanalen, eller den andre, eller begge deler.

Den gamle nettsiden, www.gortz-sameie.com, er ikke lenger i bruk. Informasjonen som ligger der er utdatert. Styret jobber med å prøve å legge den ned.

Les mer: Velkommen til våre nye nettsider!

Flere artikler …

Go to top