Nyheter

Politiet i Bjerke ønsker mer samhandling

Brukervurdering:  / 0

Gørtz vel har mottatt et infoskriv fra politiet i bydel Bjerke. De ønsker et tettere samarbeid med medborgere.

Les mer: Politiet i Bjerke ønsker mer samhandling

Ny kollektiv avtale med Get

Brukervurdering:  / 0

Styret har undertegnet en ny kollektiv avtale med Get på slutten av 2014. I forbindelse med denne nye avtalen har Get tatt på seg jobben av å oppgradere det interne nettet vårt.

Les mer: Ny kollektiv avtale med Get

Arbeides nesten hele døgnet på DHV

Brukervurdering:  / 0

I forbindelse med ferdigstillelsen av Dag Hammarskjølds vei vil det pågå arbeider både på dagen og natten frem til 18. desember. 

– Det er ikke lenge igjen til Dag Hammarskjølds vei skal være ferdig. Men det blir hektisk frem til trafikkomleggingen 18. desember, sier byggeleder Atle Strøm.

For å bli ferdig med alt de skal, må entreprenør Isachsen jobbe til alle døgnets tider. Resten av uke 50 og første del uke 51, blir det montert lysmaster fra kl. 19.00-23.00 og fra 01.00-06.00.

Det skal ikke foregå anleggsvirksomhet i innsovningsperioden, som er fra kl. 23.00-01.00.

– Montering av lysmaster skal ikke være spesielt støyende, men for dem som bor nærmest vegen, vil det nok høres, forklarer Strøm.

Trafikkomlegging natt til 18. desember

Den største nattejobben, blir i forbindelse med trafikkomleggingen som skal foregå natt til torsdag 18. desember. Den natten legges Dag Hammarskjølds vei om fra midlertidig til permanent trasé. I løpet av natten vil det foregå arbeider som asfaltfresing og asfaltering, som er støyende og vil høres godt.

– Vi beklager

– Vi har fått flere henvendelser om at det har foregått arbeider både i helgene og på natten den siste perioden, uten at naboer har fått beskjed. Det skal selvsagt ikke forekomme, og er veldig beklagelig. Naboene har vært svært tålmodige i lang tid, og vegarbeidene i Dag Hammarskjølds vei nærmer seg heldigvis slutten, sier Atle Strøm.

Gjenstår noen arbeider

Selv om trafikken legges over i ferdig trafikkmønster, betyr ikke det at Statens vegvesen er helt ferdig med nedbyggingen av gamle Ring 3. Vinteren og våren 2015 vil de siste arbeidene med støyskjermer, grøntarealer og sideveiene utføres.

Flyfoto

I forbindelse med prosjektets avslutning, har Statens vegvesen tatt en ny runde med flyfoto fra område. Det kan dere se på Statens vegvesens nettsider.

Høstdugnad 2014

Brukervurdering:  / 0

Styret har mottatt kun positive tilbakemeldinger på flytting av dugnad fra ukedag til lørdag. Derfor vil vi fortsette med det. Høstdugnaden vil skje på lørdag 11. oktober 2014, kl 13.

Les mer: Høstdugnad 2014

Flere artikler …

Go to top