Ny kollektiv avtale med Get

Brukervurdering:  / 0
DårligBest 

Styret har undertegnet en ny kollektiv avtale med Get på slutten av 2014. I forbindelse med denne nye avtalen har Get tatt på seg jobben av å oppgradere det interne nettet vårt.

Brudd i kabelnettet

Get tok kontakt med styret i begynnelsen av november i fjor. De hadde mottatt noen klager på dårlig signal, spesielt i Ribstonveien-rekkene. Det viste seg at problemet skyldtes brudd et sted i det eksisterende kabelnettet. Driftsavdelingen deres satte opp en midlertidig løsning, men bruddet måtte repareres så snart som mulig.

Det interne kabelnettet eies av Gørtz vel, og reparasjonen skulle dermed betales av velet. Utfordringen var at det var umulig å fastslå nøyaktig hvor bruddet var. Get kunne ikke gi styret en fast pris på oppdraget, og minstepris var allerede på kr 20.000,-.

Ny kollektiv avtale

Samtidig var den forrige kundeavtalen utdatert. Gjennom avtalen hadde husene kun en analog grunnpakke. Get kunne opplyse om at over 70% av husene i Gørtz vel betalte ekstra for å ha internett

og digital-tv i tillegg.

De foreslo at en ny avtale ble tegnet, der huseierne fikk en gunstigere pris på en pakke med digital-tv og bredbånd. I anledning av den nye avtalen skulle Get fikse den skadede kabelen og oppgradere

hele det interne nettet vårt uten ekstra kostnader.

 

Eksempel på hva beboere totalt betalte med den gamle avtalen:

Husleie (via avtale) kr 202

Digital-tv kr 149

Bredbånd Xs5 kr 299

Totalt kr 650 pr mnd.

 

Priser for samme tjenester med den nye avtalen:

Husleie (via avtale) kr 296

Digital-tv inkludert i husleie

Bredbånd XS5 inkludert i husleie

Totalt kr 296 pr mnd.

 

Get vil ta kontakt direkte med hver enkelt av huseierne med informasjon om priser for ytterligere oppgradering av bredbåndshastighet, for de som ønsker det.

Manglende kommunikasjon

Styret beklager på det sterkeste at beboerne ikke har fått mer informasjon om saken før nå. Dette skjedde på grunn av en misforståelse mellom styret og kundeansvarlig hos Get.

Har du spørsmål om saken, kan du ta kontakt med styrets ansvarlige for saken, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Oppdatering 31.03.2015:

   Last ned infoskriv fra Get

 

Go to top