Velkommen til våre nye nettsider!

Brukervurdering:  / 1
DårligBest 

De har blitt utviklet med tanke på å forsterke kommunikasjon mellom beboere i Gørtz vel og styret. Styret kommer til å bruke dem aktivt for å legge ut nyttig informasjon og nyheter. Nettsidene og Gørtz vels Facebook-gruppe vil fungere parallelt. Det vil si at man kan velge om å bli med på den ene kanalen, eller den andre, eller begge deler.

Den gamle nettsiden, www.gortz-sameie.com, er ikke lenger i bruk. Informasjonen som ligger der er utdatert. Styret jobber med å prøve å legge den ned.

Registrer deg!

En god del viktig informasjon er lett tilgjengelig for alle. Alle som bor i Gørtz vel kan i tillegg registrere seg. Det gir tilgang til dokumenter fra tidligere årsmøter, informasjonsbrev, og kontaktinformasjon til det sittende styret.

For å sikre oss at alle som får tilgang faktisk bor i Gørtz vel, vil alle registreringer bli godkjent av et styremedlem innen 24 timer. Dette gjør vi for å sikre oss at alle brukere faktisk bor i Gørtz vel.

Mer e-post, mindre papir

Beboerregisteret vil også bli brukt til å sende ut tidssensitiv informasjon på e-post, i forbindelse med arrangementer, dugnader og så videre. Tanken er å trappe ned behovet for informasjon på papir. Informasjonsbrevet vil fremdeles deles ut på papir tre eller fire ganger i året, ved behov.

I fremtiden har vi planer om å utvikle et eget forum, slik at beboerne kan utveksle informasjon seg imellom. Informasjonen vil likevel bli liggende, og kan komme til nytte av andre som flytter inn i velet etter hvert.

Har dere spørsmål, forslag til hvordan vi kan forbedre nettsiden, eller ønsker å bidra med innhold, ta gjerne kontakt med styrets ansvarlig for saken, Laura Svenheim.

Go to top